• SABINE

  Lieve Ankie en Johanneke. Wat een verademing om hier te zijn geweest. Wat een fantastische plek. De kamers zijn beeldschoon, iedere kamer zijn eigen kleurtjes. Alles was zo lekker schoon en de lakens roken naar een soort van rozen....mmmmmmmmm zalig geslapen..... Jullie leven hier echt in een paradijsje met jullie dieren en jullie zijn ook superlief voor de gasten en zorgen erg goed voor ze... Dank voor de fijne tijd nogmaals, Sabine en de rest

  • LILIAN

   Hier 3 dagen verbleven en wat een top locatie! Warm welkom en veel gezien in de omgeving. Nog zo stil en zeer weinig auto's.. Johanneke had een overweldigende spinazielasagne gemaakt en die was echt te lekker! Je eet hier een zalige maatijd met daarna Franse kaas met stokbrood en een dessert en dan ook nog inclusief 1/4 wijn voor maar 18 euro, waar vind je dat nog? Dit is wel echt een chambes d'hotes waar je nog echt een oase van rust tegenkomt en waar de woorden CHARMANT en AUTHENTIEK echt van toepassing zijn. Een aanrader voor ieder!

 • KEES

  Onverwachts aangekomen voor 1 nachtje in mei..... Maar wat een fijne ontvangst! We hebben s'avonds heerlijk in de gezellige eetkeuken kunnen eten en daarna een goede nachtrust gehad. Jammer dat we de volgende dag weer verder moesten..... Maar deze plek is zeker de moeite waard om nog eens te bezoeken en de omgeving verder te ontdekken. Een echte aanrader voor jong en oud...een plek die je niet veel meer tegenkomt!

  • JAN & ANGELIQE

   Beste, lieve eigenaars van La Vieille Forge, Meestal namen we een simpel hotelletje onderweg maar......onze kennismaking met chambres d'hotes is in iedergeval supergoed bevallen! Net op het moment dat je wilt gaan stoppen kom je deze plek tegen.....prachtige tussenstop.. Wat wij tegenkwamen : een enorme gastvrijheid, een heerlijke douche, een sfeervol ingerichte slaapkamer met fijne bedden, een goed ontbijt, een zalig diner, contact met mens en natuur Wakker worden met het raam open en luisteren naar fluitende vogeltjes en dan die zuivere lucht....wat een verademing. Dit alles in een prachtig, lieflijke omgeving. Bedankt voor al jullie lieve zorgen Als we nog eens een vakantie in Zuid-Frankrijk boeken zullen we zeker weer een stop maken bij de chambres d'hotes La Vieille Forge!

 • ARJAN

  Kan er heel kort over zijn... Hartelijke mensen, alles heel goed verzorgd en een absoluut fijne en sfeervolle B&B en geloof me, we hebben er al veel gezien onderweg!